Skip to the content

Isolatie

Met isolatiewerken, zowel thermische als akoestische, is Schür BV groot geworden. Met ruim 25 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner voor veel bedrijven in de (petro)chemische industrie, voedingsindustrie, offshore-industrie, utiliteitsbouw en in de warmtekrachtinstallatie.

Wij richten ons op thermische, akoestische en brandwerende isolatie voor de industrie. Bij ons kunt u altijd terecht voor advies over welke vorm of toepassing van isolatie het beste werkt voor uw bedrijf of installatie. Onze isolatie-experts gaan vervolgens voor u aan het werk met ontwerp, constructie en montage. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, wij maken iedere vorm van isolatie mogelijk. Bovendien kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

 

Duurzaamheid

Als specialist op het gebied van isolatie dragen wij bij aan een duurzame toekomst. In de industrie groeit het besef dat isolatie bijdraagt aan het verlagen van energieverbruik en het terugdringen van CO2-uitstoot. Verlaging vertaalt zich in het algemeen direct in een verbeterd rendement en helpt een lagere kostprijs te realiseren. Isolatie is dus zowel milieu- als kostentechnisch heel interessant. Bijkomend voordeel: investeringen in isolatiewerk verdienen zich altijd én op zeer korte termijn terug. Tot wel 80% binnen 36 maanden. Schür BV kan u adviseren over optimale isolatie en helpt uw bedrijf duurzaam te maken.

 

Heat tracing

Voor onze klanten in onder meer de petrochemie, de voedingsmiddelenindustrie en de offshore-industrie verzorgen wij heat tracing - het op temperatuur houden of brengen van producten die niet mogen stollen of aangroeien. Wij leveren en monteren hiervoor een compleet programma aan tracingmaterialen. Goed overleg met de klant is hierbij van groot belang. We streven ernaar per toepassing de beste oplossing te bieden. Naast een optimale werking moet het tracingsysteem immers ook effectief en energiezuinig zijn.

 

Flexibel en betrouwbaar

Wij hechten grote waarde aan een goede en duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan daarin verder dan uitsluitend het uitvoeren van een opdracht. Veel meer willen wij samen met u naar de juiste isolatieoplossing voor uw bedrijf zoeken. Als een partner meedenken, adviseren en snel inspelen op uw wensen. Bovendien begrijpen wij als geen ander dat het werk aan uw kant gewoon doorgaat. Voorbereidend werk voeren wij daarom in onze werkplaats uit, zodat we onze en uw tijd op locatie zo efficiënt mogelijk kunnen benutten. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de meerwaarde van Schür BV.